Social Icons

.

miercuri, 24 octombrie 2012

Plecarea In Alte Tari

Salutare dragi cititori.Astazi va voi scrie descre Plecarea In Alte Tari.Poate ca unii dintre voi chiar aveti unul dintre parinti sau chiar pe amandoi plecati in strainatate si muncesc printre straini pentru asi castiga existenta.
Sa stiti ca va inteleg pentru ca tatal si fratele meu este plecat in strainatate si credeti-ma ca nu imi este prea usor,dar m-am obisnuit.Sa stiti ca poate unii dintre voi isi doresc mult ca parintii lor sa plece iar ei sa ramana singuri sau cu o bunica un unchi etc.Ei bine nu va mai bucurati pentru ca atunci cand va veti maturiza veti avea nevoie de sfatul parintilor iar atunci o sa va puneti intrebarea: Unde imi sunt parintii?
Deocamdata nu se va schimba nimic tot mai multi romani vor pleca in tari straine pentru a putea trai pentru ca fie vorba intre noi in Romania muncesti pe rupte pentru 1000 ron care nici aia nu ajung in timp ce acolo muncesti sa zicem mai putin dar frate castigi 1000 de euro,iar intrebarea mea pentru voi este:

Tu cand vei fi major vei pleca intr-o tara straina?

4 comentarii:

  1. salut,fratiorul meu!am citit mesajul tau si inteleg momentele pe care le traversezi,dar sper sa ma intelegi si tu la fel de bine.nu am avut alta oportunitate pt a alege si gasi solutia cea mai buna.incercam sa ne croim un drum in viata si sa ne intoarcem pe cat posibil mai repede acasa. nu ezita sa imi spui niciodata daca ai intrebari sau probleme la care nu gasesti raspunsul iti voi fi mereu alaturi indiferent de distanta.ai grija de tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul este scris si editat cu florin noi administram acest blog!

      Ștergere
  2. nu conteaza cine a scris mesajul amandoi aveti capacitati si potential de a face acest lucru.continuati tot asa ca e foarte bine.va doresc succes si va astept cu intrebari sau idei si din partea mea.va salut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si noi pe tine dar acum suntem plini de idei cand se termina "punga" cu idei atunci stim unde sa apelam :D:D:D

      Ștergere

 

Donatii

Vizitatori

Flag Counter

Statistici

Ro2.ro - Promovare si statistici web SEO Bloguri, Bloggeri si Cititori

Parteneri

Cautam parteneri trimite un email la: gaiumadalin@yahoo.com